Päivitetty viimeksi 9. syyskuuta 2026
Tilitiedot
Kun luot tilin, tallennamme sähköpostiosoitteesi, näyttönimesi ja suolatun salasanatiivisteen. Tililläsi voi olla myös katseluoikeuksia, tykkäyksiä ja katseluhistoriaa. Käytämme näitä tietoja kirjautumiseesi, tilisi suojaamiseen ja tilin toimintojen tarjoamiseen.
Katselutoiminta ja selaimen tallennustila
Välttämätön suojattu istuntoeväste mahdollistaa kirjautumisen ja suojaa tilillä tehtäviä toimia. Vieraan tykkäykset ja katselun eteneminen säilyvät selaimessasi. Kun kirjaudut sisään, vieraan katseluhistoria yhdistetään tiliisi. Synkronoimaton historia voi jäädä tilikohtaiseen selaimen jonoon, ja sen lähettämistä voidaan yrittää uudelleen yhteyden palauduttua. Voit tyhjentää vieraan katselutiedot kohdassa Evästeasetukset, tai voit hallita kaikkia sivuston tallentamia tietoja selaimesi asetuksista.
Viestit tiimillemme
Kun lähetät palautetta, tallennamme sen aiheen, viestin, tiliviitteen ja lähetysajan. Ylläpitäjät voivat tarkastella viestiäsi ja tilisi nimeä ongelmien tutkimiseksi ja palvelun parantamiseksi. Palautetta ei julkaista muille katsojille. Älä liitä mukaan salasanoja, maksutietoja tai tarpeettomia arkaluonteisia tietoja.
Toisto ja palvelun toiminta
Tallennamme jaksojen toistovaltuutukset ja katselutoiminnan palvelun ylläpitämiseksi. Tietoihin kuuluvat selaimen kävijätunniste, sarja ja jakso, toistokohta, katseluaika, laitetyyppi, käyttöjärjestelmä, selain, IP-osoite ja tallennusajat. Kun kirjaudut sisään, tämän selaimen tiliin vielä liittämättömät katselutiedot yhdistetään tiliisi. Uloskirjautuminen luo uuden vierastunnisteen. Ylläpitäjämme voivat tarkastella näitä tietoja; paikallisten katselutietojen tyhjentäminen ei poista palvelimellemme jo tallennettuja tietoja. Ylläpidon muutokset kirjataan, ja lyhytaikaiset pyyntömäärärajoitusten tiedot auttavat ehkäisemään väärinkäyttöä. Hosting- ja videonjakelupalvelujemme tarjoajat käsittelevät verkkotietoja, kuten IP-osoitteita, pyyntöjen toimittamiseksi. Nämä palvelut voivat käsitellä tietoja muissa maissa kuin omassasi.
Analytiikka
Google Analytics on käytössä sivustojen shortxdrama.com ja toolnauts.com julkisilla sivuilla. TikTok Pixel ja TikTokin ostoraportointi ovat käytössä vain sivustolla toolnauts.com. Nämä palvelut mittaavat käyntejä, liikenteen lähteitä, sivunäyttöjä, sisältöjen klikkauksia ja vuorovaikutusta. Google ja TikTok käsittelevät selaimeen, laitteeseen ja verkkoon liittyviä tietoja mittaamista varten; TikTok Pixel tukee myös mainonnan attribuutiota. Vahvistetun ensimmäisen ostoksen yhteydessä palvelimemme voi lähettää TikTokille tilausvaihtoehdon ja ostoksen arvon sekä mainostunnisteita, verkkotietoja, tiivistetyn tilin sähköpostiosoitteen, jos se on saatavilla, ja tiivistetyn tili- tai kävijätunnisteen. Emme lähetä nimiä, salasanoja, hakutekstejä, palautteita, korttitietoja emmekä allekirjoitettuja videolinkkejä. Mainosten personointi ja Google-signaalit on poistettu käytöstä Google-tagin määrityksessämme.
Evästeasetuksissa hallitaan paikallisia vieraskatselun tietoja, eikä niillä oteta analytiikkaa käyttöön tai pois käytöstä. Selaimessasi on omat evästeiden ja tallennustilan hallinta-asetukset. Selaintietojen tyhjentäminen ei poista Googlen tai TikTokin jo vastaanottamia tietoja. Katso tietosuojakäytännöt: Googlen tietosuojakäytäntö (Googlen tietojen käsittely) ja TikTokin tietosuojakäytäntö (TikTokin tietojen käsittely).
Tietojen säilytys ja pyyntösi
Tili- ja palautetiedot tallennetaan sovelluksemme tietokantaan. Säilytysaika riippuu tiedoista ja toiminnallisista tarpeista; sivustolla ei tällä hetkellä ole automaattista tilinpoistoa. Voit lähettää tiliäsi, tietojen oikaisua tai poistamista koskevan pyynnön Ota yhteyttä -toiminnon kautta käsiteltäväksi. Saatamme joutua varmistamaan tilin omistajuuden ennen toimenpiteitä. Selaimen tallennustilan tyhjentäminen ei poista palvelimella olevia tilitietoja.
Maksut
Maksujen vastaanotto ei ole käytössä nykyisellä verkkosivustolla. Emme kerää täällä korttitietoja.
Kysymykset tai pyynnöt
Valitse Ota yhteyttä ja lähetä tiimillemme yksityinen viesti. Sinun on kirjauduttava sisään ennen palautteen lähettämistä.