Wróć na stronę główną

Polityka prywatności

Jak wykorzystujemy informacje, aby zapewniać Ci możliwość oglądania.

Ostatnia aktualizacja: 9 września 2026 r.

Informacje o koncie

Gdy tworzysz konto, przechowujemy Twój adres e-mail, nazwę wyświetlaną i hash hasła z użyciem soli. Twoje konto może również zawierać uprawnienia do oglądania, polubienia i historię oglądania. Wykorzystujemy te informacje do logowania, ochrony konta i udostępniania jego funkcji.

Aktywność oglądania i pamięć przeglądarki

Niezbędny, bezpieczny plik cookie sesji umożliwia logowanie i chroni działania na koncie. Polubienia gościa i postęp oglądania pozostają w Twojej przeglądarce. Po zalogowaniu historia oglądania jako gość jest scalana z historią konta. Niezsynchronizowana historia może pozostać w kolejce przeglądarki przypisanej do konta, a próba jej przesłania może zostać ponowiona po przywróceniu połączenia. Dane oglądania jako gość możesz wyczyścić w Ustawienia plików cookie, lub zarządzaj całą pamięcią witryny w ustawieniach przeglądarki.

Wiadomości do naszego zespołu

Gdy przesyłasz opinię, przechowujemy jej temat, treść wiadomości, odniesienie do konta i czas przesłania. Administratorzy mogą przeglądać Twoją wiadomość i nazwę konta, aby badać problemy i ulepszać usługę. Opinie nie są publikowane innym widzom. Nie podawaj haseł, danych płatniczych ani zbędnych informacji wrażliwych.

Odtwarzanie i działanie usługi

Aby świadczyć usługę, zapisujemy autoryzacje odtwarzania odcinków i aktywność oglądania. Obejmuje to identyfikator odwiedzającego w przeglądarce, serial i odcinek, pozycję odtwarzania, czas oglądania, typ urządzenia, system operacyjny, przeglądarkę, adres IP oraz czasy zapisu. Po zalogowaniu nieprzypisane zapisy oglądania z tej przeglądarki zostają powiązane z Twoim kontem. Wylogowanie tworzy nową tożsamość gościa. Nasi administratorzy mogą przeglądać te zapisy; wyczyszczenie lokalnych danych oglądania nie usuwa zapisów już przechowywanych na naszym serwerze. Zmiany administracyjne są rejestrowane, a krótkotrwałe zapisy ograniczania liczby żądań pomagają zapobiegać nadużyciom. Nasi dostawcy hostingu i dostarczania wideo przetwarzają informacje sieciowe, w tym adresy IP, aby obsługiwać żądania. Usługi te mogą przetwarzać informacje w krajach innych niż Twój.

Analityka

Google Analytics działa na publicznych stronach shortxdrama.com i toolnauts.com. TikTok Pixel oraz raportowanie zakupów do TikToka działają tylko na toolnauts.com. Usługi te mierzą wizyty, źródła ruchu, wyświetlenia stron, kliknięcia treści i interakcje. Google i TikTok przetwarzają informacje o przeglądarce, urządzeniu i sieci do celów pomiarowych; TikTok Pixel służy również do przypisywania skuteczności reklam. Przy potwierdzonym pierwszym zakupie nasz serwer może przesłać TikTokowi plan i wartość wraz z identyfikatorami reklamowymi, informacjami o sieci, zahaszowanym adresem e-mail konta, jeśli jest dostępny, oraz zahaszowanym identyfikatorem konta lub odwiedzającego. Nie przesyłamy imion i nazwisk, haseł, tekstu wyszukiwania, wiadomości z opiniami, danych kart ani podpisanych linków do wideo. Personalizacja reklam i Google signals są wyłączone w konfiguracji naszego tagu Google.

Ustawienia plików cookie służą do zarządzania lokalnymi danymi oglądania jako gość i nie włączają ani nie wyłączają analityki. Twoja przeglądarka ma własne ustawienia plików cookie i pamięci. Wyczyszczenie danych przeglądarki nie usuwa danych już otrzymanych przez Google lub TikToka. Zobacz Polityka prywatności Google o jego praktykach dotyczących danych oraz Polityka prywatności TikToka o praktykach TikToka dotyczących danych.

Przechowywanie danych i Twoje wnioski

Zapisy dotyczące kont i opinii są przechowywane w bazie danych naszej aplikacji. Okres przechowywania zależy od rodzaju zapisu i potrzeb operacyjnych; ta witryna obecnie nie umożliwia automatycznego usunięcia konta. Możesz przesłać prośbę dotyczącą konta, sprostowania lub usunięcia danych przez formularz Skontaktuj się z nami, abyśmy ją rozpatrzyli. Przed podjęciem działań możemy potrzebować potwierdzenia, że konto należy do Ciebie. Wyczyszczenie pamięci przeglądarki nie usuwa zapisów konta z serwera.

Płatności

Przyjmowanie płatności nie jest włączone na obecnej witrynie. Nie zbieramy tutaj danych kart płatniczych.

Pytania lub wnioski

Użyj Skontaktuj się z nami aby wysłać prywatną wiadomość do naszego zespołu. Przed przesłaniem opinii musisz się zalogować.